• Begeleiding
  • Sportieve ontwikkeling

Begeleiding

kidsBinnen Sport BSO JaDa creëren wij een veilige, vertrouwde en uitdagende plek, die als tweede thuisplek fungeert voor uw kind(eren). Zij kunnen zich via de sporten uitleven en dat draagt bij aan de ontwikkeling van uw kind(eren). Met ervaring, kennis en passie werken de begeleiders samen met de kinderen aan hun sportieve en persoonlijke ontwikkeling. Wij zijn ons ervan bewust dat dit een grote verantwoordelijkheid met zich meebrengt en zullen deze verantwoordelijkheid met zorg dragen.
Met enthousiasme stimuleren en begeleiden wij de kinderen alspelender wijs tijdens de activiteiten. Wij gaan uit van een ruime leider-kind ratio om op die manier voldoende aandacht te kunnen schenken aan het kind als individu.

Sport BSO JaDa streeft naar een open en transparante communicatie tussen de begeleiders en ouders. De dagelijkse contactmomenten bieden de mogelijkheid om elkaar op de hoogte te houden van dagelijkse gebeurtenissen en de voortgang van uw kind(eren).

Mijn naam is Jair Dias Santos en ik ben de oprichter van Sport BSO JaDa. Na het afronden van mijn opleiding Sport en Bewegen heb ik de opleiding onderwijsassistent gevolgd. Na het succesvol afronden van deze studie, ben ik gaan werken bij BSO Bimbola. Dit heb ik drie jaar met veel plezier gedaan. Tijdens deze leerzame periode heb ik veel kunnen zien en nadenken. Na drie jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging.  Ik wilde al mijn kennis en ervaring vertolken in mijn eigen BSO. En zo is uiteindelijk Sport BSO JaDa opgericht.  

In mijn dagelijks leven ben ik veel met sport bezig. De afgelopen vier jaar heb ik in het eerste team van CVV Zwervers gespeeld en daarvoor speelde ik in het eerste team van XerxesDZB. Hiernaast heb ik verschillende jeugdteams getraind variërend van de F’jes tot de A-junioren en heb ik geruime tijd voor de KNVB voetbalclinics gegeven op diverse basisscholen. 

Bij Sport BSO JaDa zal ik verantwoordelijk zijn voor het organiseren en begeleiden van de sportactiviteiten zodat de kinderen op een verantwoorde en actieve manier gestimuleerd worden om te sporten en bewegen. 

 Sportmedewerkster

daphne

Mijn naam is Daphne Verwater en ben 22 jaar. Zelf woon ik nog bij mijn ouders in Oudenbosch. Ik ben in maart afgestudeerd aan het ROC Zadkine voor sport -en bewegingsagoog. Voor mijn opleiding heb ik stage gelopen bij een speciaal basisonderwijs in Klundert, hier heb ik mezelf erg kunnen ontwikkelen als sportdocent. Direct naar mijn opleiding ben ik begonnen met een Motorisch Remedial Teaching opleiding, waar ik erg in trek mee ben geraakt door mijn oude stagebegeleider. Met deze opleiding kan ik kinderen met motorische, cognitieve of sociaal-affectieve problemen helpen terug te laten komen naar het niveau waar het kind bij hoort te zitten.
Zelf heb ik in de sport de top bereikt zo heb ik BeNe-League (Eredivisie) gevoetbald en heb ik hier veel ervaring opgedaan. Tijdens mijn opleiding ben ik in aanraking gekomen met andere sporten.

Tijdens mijn meeloop dag bij sport BSO JaDa, heb ik gezien dat ieder kind graag wil sporten. Ik hoop hier met mijn ervaringen en capaciteiten op in te kunnen spelen waarbij dat kinderen nieuwe spellen leren, de regels gaan leren maar voornamelijk het leren samenspelen erg belangrijk is.

 Pedagogisch medewerkster

 Ena2

‘Mijn naam is Ena Selmanovic en sinds december 2013 ben ik werkzaam als pedagogisch medewerkster op Sport BSO JaDa. Enige tijd geleden ben ik met mijn man Haris in Capelle aan den IJssel komen wonen. Dit zorgde ervoor dat ik binnen Capelle aan den IJssel op zoek ben gegaan naar een nieuwe uitdaging, waarin ik mezelf verder kan ontwikkelen. Via deze weg ben ik terecht gekomen bij Sport BSO JaDa.
Ik heb de HBO opleiding Pedagogisch Management Kinderopvang in 2012 met succes afgerond. Tijdens mijn opleiding heb ik bij verschillende kinderopvang-organisaties stage gelopen en wilde dan ook graag verder in de kinderopvang branche. Het werk als pedagogisch medewerker spreekt mij erg aan, omdat ik op deze wijze een waardevolle bijdrage kan leveren aan de ontwikkeling van een kind(eren). Wat ik belangrijk vind, is dat kinderen zich op de BSO thuis voelen en zichzelf kunnen zijn.
Ik ben ervan overtuigd dat mij een leuke tijd te wachten staat bij Sport BSO JaDa, waarin ik mijzelf met veel plezier in zal zetten voor de kinderen. Daarnaast bouw ik een goede samenwerking op met zowel ouders, collega’s als externe instellingen. Ik hoop u snel te ontmoeten op de BSO.

 

Tot ziens op Sport BSO JaDa!’

Sport BSO JaDa | Groenedijk 50 | 2904LB Capelle aan den IJssel | T: 06-31564722 | E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.